Sumbangan Ikhlas

Setiap sumbangan anda akan disalurkan sebaiknya.
Jumlah Terkumpul
42.22%
RM18,000.00 Sasaran
RM7,600.00 Terkumpul

Teduhan Ilmu Buat Anak Kesayangan Rasulullah

RM7,600 of RM18,000 raised
RM
Pilih Cara Pembayaran
Maklumat Peribadi

Maklumat Kad Kredit
Ini adalah pembayaran SSL yang selamat.

Jumlah Sumbangan RM100.00

Selalu ada sinar di balik mendung. Di Pusat Pengajian Ibnu Razak, terdapat 95 anak anak dari kalangan anak yatim dan asnaf berkumpul untuk menulis kisah kejayaan mereka sendiri. Pembangunan yang diwujudkan adalah pusat pembelajaran bukan sekadar bangunan bata, tetapi juga sebuah janji untuk masa depan yang lebih cerah bagi generasi muda yang memerlukan bantuan.

Disini anak-anak Yatim dan asnaf ini mengukir masa depan mereka dengan alunan al-quran yang sentiasa meniti dibibir mereka .Diawal pagi anak anak ini sudah mula membaca bait bait al-quran sudah mula bertadabur dan diawal pagi lagi mereka sudah memulakan kehidupan mereka dengan solat sunat. Usai dari melakukan perkara akhirat barulah mereka mengejar dunia dengan pergi ke sekolah untuk menuntut ilmu.

Alhamdulilah , Pusat Pengajian Ibnu Razak adalah lambang harapan yang tak pernah pudar. Setiap cerita di balik setiap mata yang bersinar ini penuh dengan cita-cita mereka . Kita adalah penggerak utama untuk mereka menggapai cita cita mereka.

Kongsi di Sosial Media